Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γνωρίστηκαν το 2015 στην εταιρεία που εργαζόταν εκείνη και η οποία. Άυπνη όλο το βράδυ για τα δίδυμα κορίτσια της Ο Σάκης Τανιμανίδης τη βιντεοσκοπεί να κοιμάται.


Basw Laskarakh Xristina Mpompa Foresan To Pio Kolakeytiko Kalokairino Xrwma Fthis Gr Fashion Peplum Dress Dresses

Η Χριστίνα Μπόμπα Πηγή.

Χριστίνα Μπόμπα. Αν και κουρασμένη και άυπνη η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της η 30χρονη αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήδη από χθες Τετάρτη 236 κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κορίτσια τουςΤο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απέκτησε τα πρώτα του.

Τα πρώτα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα ως μαμά. Βραδινή έξοδος για το. 711k Followers 1639 Following 1234 Posts - See Instagram photos and videos from Christina Bompa Tanimanides chrismpo.

Βόλτα με τις δίδυμες. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Instagram chrismpo Ανάγνωση.

Ο Τανιμανίδης ευχήθηκε με ένα βίντεο και την ίδια να κρατάει το μωράκι της. Η αποστομωτική απάντηση σε follower που κατέκρινε τη φωτό του θηλασμού της. Η Χριστίνα Μπόμπα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στη Λαμία.

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μητέρα πριν από δύο μήνες και έκτοτε ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τις δίδυμες κόρες της Αυτή τη φορά δημοσίευσε και ένα σημαντικό μήνυμα για τον θηλασμό. Η Χριστίνα Μπόμπα μένει όλη μέρα σπίτι και βρίσκεται σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τις κόρες της. I will live a life of travel.

Σπούδασε στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών απόπου. Η Χριστίνα Μπόμπα λίγες μέρες μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της βγήκε για. Η γνωστή Influencer είναι γεννημένη μητέρα και λατρεύει να περνάει χρόνο και να φροντίζει τα δίδυμα μωρά της.

Όπως είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους. Η πρώτη μεγάλη έξοδος μετά τη γέννα. Η 27χρονη Χριστίνα Μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του Πολυτεχνείου έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού εργάστηκε στον χώρο των media προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing όπου απασχολείται μέχρι σήμερα λαμβάνει μέρος σε.

Μεταξύ των απαντήσεων της μας αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει αλλά και τι. Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ήρθε στο φως. Μίλησε για τους γονείς της για τα παιδικά της χρόνια για τις σπουδές της μητέρας της στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις.

Το μοντέλο παντρεύτηκε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου. 44967 likes 18363 talking about this. Η πιο τολμηρή απόφαση της ζωής μου Πολλοί ίσως γνωρίζουν πως η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι με πολλές σπουδές ενώ ο ίδιος ο Σάκης είχε αποκαλύψει πως είχε γνωρίσει τη Χριστίνα όταν αυτή εργάζονταν.

Άλλωστε τις θηλάζει και πρέπει συνεχώς να τις ταΐζει. Οι δίδυμες κόρες της γεννήθηκαν στις 23 Ιουνίου και έκτοτε η διάσημη μαμά προσαρμόζεται και απολαμβάνει τη νέα καθημερινότητα μαζί τους. Η Χριστίνα Μπόμπα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όμως μεγάλωσε στη Λαμία αφού από εκεί κατάγονται οι γονείς της Είναι γεννημένη στις 30 Ιουνίου του 1988.

Η νέα της εικόνα μετά την απώλεια των κιλών - Η εμφάνιση με κολάν. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε χθες το βράδυ ακόμα μία φωτογραφία με τις δίδυμες στο κρεβάτι. Δείτε την στη gallery που ακολουθεί με μερικές ακόμα που έχει αναρτήσει τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της στο Instagram.

Χριστίνα Μπόμπα Μιλά για τη ζωή στο Survivor την TV τον γάμο με τον Τανιμανίδη.


Xristina Mpompa Nty8hke 3ana Nyfoyla Kai Einai Pio Entypwsiakh Apo Pote Fwtografia Gamoi Entypwsiaka Nyfika


Den Antista8hke H Xristina Mpompa Kanei Kiki Challenge Sto Gamhlio Ta3idi Ths Sthn Irlandia Silk Outfit Style Style Inspiration


Korwnoios Sthn Karantina H Xristina Mpompa Ftiaxnei Fakes Www Olivemagazine Gr Lifestyle


Einai Toso Freskia Omorfh Kai Panta Xamogelasth H Xristina Mpompa H Glykia Syntrofos Toy Sakh Tanimanidh Pleon Mporoyme Na Poyme Oti Exei Beauty Bra Fashion


Queen Save The Date To Prosklhthrio Toy Gamoy Twn Xristina Mpompa Sakh Tanimanidh Molis Kykloforhse Http Www Multi News Character Christina Youtubers


H Xristina Mpompa Ftiaxnei To Apolyto Eli3irio Neothtas Www Olivemagazine Gr Lifestyle Smoothies Youtubers


H Xristina Mpompa Apokalypse Pws Diathreitai Sta Kila Ths Enw Trwei Pitsa Www Olivemagazine Gr Lifestyle Fashion Cover Up


H Xristina Mpompa Mageireyei To Agaphmeno Faghto Ths Giagias Ths Www Olivemagazine Gr


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa Mia Kalesmenh Eklepse Oles Tis Entypwseis Ston Gamo Toys Fashion Youtubers Diamond Earrings


Xristina Mpompa Xwrise Apo Ton Sakh Tanimanidh Shkw8hke Kai Efyge Engagement Rings Engagement Fashion


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa O Kalokairinos Gamos Sth Sifno Kai Osa Agaphsame Yes I Do In 2021 Women Tank Tops Fashion


Kanoyme Apoto3inwsh Se 7 Bhmata Me Thn Xristina Mpompa With Images Girls Trip Panama Hat Strapless Bikini


Xristina Mpompa Giati Oloi Pisteyoyn Oti Einai Idia Me Ton Makolei Kalkin Stis Paidikes Fwtografies Fashion Style Style Inspiration


Exeis Dei Th Xristina Mpompa Mikrh Des Th Fwto Ths Prin 28 Xronia


Xristina Mpompa Dhmosieyse Fwtografia Apo To Eswteriko Toy Neoy Toys Spitioy Spitia Fwtografia Metakomish


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa Oi 8aymastes Dhmosieysan Thn Wraioterh Fwtografia Apo Ton Gamo Toys Wedding Dresses Fashion Style


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa 3ekinhsan Oi Xristoygenniatikes Diakopes Gia To Zeygari Zeygaria Diakopes Kai Tainies


E3allh H Xristina Mpompa Giati Thn Kathgoroyn Kai Ti Sxesh Exei O Koronoios Telika Einai Alh8eia Christina Boba Family


Pin Ston Pinaka Tainies

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel